Augustenborg Sejlklub er for alle der gerne vil sejle.

Du kan blive medlem uanset hvilken bådtype du har, eller tænker på at anskaffe. Vi tilbyder et godt sejlerfælleskab hvor også nye og uerfarne medlemmer er velkommen.

Generalforsamling 2024

Der er blevet indkaldt til generalforsamling i ASK / Sejlklubben den 27/3 2024.

Se mere her: Generalforsamling 2024

Referat fra Generalforsamlingen ses herunder.

Onsdagssejlads.

Vi mangler en der gerne vil stå for vores onsdagssejlads, så hvis du synes du har tid og lyst, så kontakt endelig bestyrelsen. vil kan ligge dato og tidspunkter ind i vores aktivitetskalender. Så ved alle hvornår der er noget!

Hvis du gerne vil blive bedre til at sejle (med sejl) så tilbyder vi onsdags sejlads hvor du enten kan deltage med egen båd eller melde dig som gast i en anden båd. Det kan være meget lærerigt at komme ud og se hvordan andre gør. Efter en vellykket tur på fjorden nyder vi normalt en øl eller vand i klubhuset.

Onsdagssejlads forsøges afholdt hver onsdag i sommerhalvåret, med mindre at vind og vejr vil noget andet! Se mere i vores aktivitetskalender.

Medlemskab

Alle* kan melde sig ind i Augustenborg sejlklub.  Enten som aktive medlemmer eller passiv medlem (hvis du blot ønsker at støtte klubbens aktiviteter)

* Bestyrelsen har ret til at nægte medlemskab uden nærmere begrundelse.

Årlig kontingent

Aktiv medlemkr. 300
Passiv medlemkr. 200

Til alle nye medlemmer af sejlklubben:

Hvis du har indmeldt dig efter den 1/9 2022 og har fået en bekræftelse på medlemskab, fra vores formanden, så er du medlem af sejlklubben. Der udsendes først opkrævninger for medlemskab i 2023. 

ASK Bestyrelsen.

Aktiviteter i Augustenborg Sejlklub

Seneste nyt fra bestyrelsen

ASK bestyrelsen er glade og stolte over alle de bådejere, som fremover ønsker at være medlemmer hos ASK, det er jo helt fantastisk.

Vi håber at alle nye og gamle medlemmer af Sejlklubben vil komme til standerstrygning den 15.10.2022, efter den sidste båd er taget op af vandet.
Der vil klubben være vært ved en øl eller sodavand, hvor vi vil hilse på alle de nye medlemmer.


ASK Bestyrelsen

Vedtægter

Som medlem af Augustenborg sejlklub forventes det  at man er bekendt med foreningens vedtægter og naturligvis vil forsøge at efterfølge dem og bestyrelsens anvisninger.

Kontakt til Augustenborg Sejlklub

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte bestyrelsen i Augustenborg sejlklub via knapperne herunder. Her kan du udfylde en ansøgning om indmeldelse, og kan melde dig ud. Du er også velkommen til at skrive til bestyrelsen hvis du f.eks. har fået ny adresse, e-mail eller har et godt forslag / spørgsmål.
Du skal være opmærksom på at vores vedtægter kræver at du er Aktiv medlem af enten Augustenborg Sejlklub eller Augustenborg Bådelaug, hvis du ønsker at have en havneplads i vores havn.

Bestyrelsen

Steffan Stuhr

Formand

e-mail: ask-formand@augustenborghavn.dk

Søren vonsild Jensen

Kasserer

e-mail: ask-kasserer@augustenborghavn.dk

Søren vonsild Jensen

klubhusformand

e-mail: ask-klubhus@augustenborghavn.dk

Jonny Peck

Næstformand

Lars Baumann

Bestyrelsesmedlem